Tumblr

Har skaffat tumblr, det är typ andra gången - jag gjorde en för typ 1 år sen men jag glömde lösenordet så det fick bli en ny + mycket bättre. Följ ! ^^
 
 
Tryck på nån av bilderna för att komma till min tumblr:
 

Förkyld, igen

Fredag är alltid så grymma, inte sant? Sjukt rolig dag i skolan, eftersom det kommit snö så är typ alla ute och kastar snö på varandra. Folk kastade till och med snö på lärarna, haha! 
Så nu är jag hemma, nu börjar jag märka att jag börjar bli förkyld igen :( Kan typ inte andas och svider som fan varje gång man ska snyta sig. Sitter och skriver ett argument för "skoluniformer på våran skola" det går faktiskt bättre än vad jag trodde, är inte riktigt klar men det blir awesome! ^^
 

Justin Drew Bieber ♥

Min idol, min lycka, min inspiration. Jag älskar honom sjukt mycket och jag kommer alltid göra! 
Jag skiter i vad folk säger, han är ingen bög, han är ingen tönt. Han förtjärnar inte all skit han får! Han är en sjukt underbar person och det vet jag. Han bryr sig om folk, han är snäll och är sjukt underbar! 
Han blir sårad, inombords. Men han är stark, tusentals fans/beliebers stöttar honom och skulle kunna göra vad som helst för honom. Alla tycker olika, ni behöver inte gilla honom men ni kan iallafall acceptera honom. Han är sig själv och han gör det han älskar - han följer sin dröm. Du har också en dröm?
Skulle inte du vilja uppfylla den? Självklart skulle du det. Så sluta hata på honom!
 
 

Min dag

har var sjukt jobbig faktiskt. Jag kämpade mig upp ur sängen och tog mig till skolan. Halva dagen gick bra, men jag kände mig helt slut och snurrig men jag stannade tills dagen var slut. Nöjd haha! 
När jag kom hem började jag och Emma bråka som vanligt, så jag vart arg gick upp på rummet och tittade på film. Sen gick jag ner och julpysslade med Emma, höhö! Nu sitter jag här och lyssnar på musik. 
Känner att jag inte har lika mycket tid med bloggen som jag hade förut - skolan. 
Men snart är det jul + lov, så då kommer jag säkert ha liiite mer tid än nu!  
 

 
 

Fortfarande sjuk

Har inte gjort något på 2 dagar, åh vad tråkigt att vara sjuk! Har inte uppdaterat heller för jag hade inget intressant att blogga om, men nu tänkte jag att ja nått inlägg måste jag göra.  Idag har jag bara legat i sängen med två täcken och tittat på sagan om ringen, sjuuukt bra filmer! ^^
Nu ska jag titta på portkod 1321, ses pusss!
 
Ja, jag saknar mina vänner! :(

Godnatt

Åh, jag är sjukt seg nu när jag är sjuk. Tog tempen på mig, har feber - 38.22. Så vi får se om det går över imorgon, hoppas det för här ligger jag och fryser! 
Vi ses imorgon, puss och sovgott!
 
 
Bild på mig och min kusin i Thailand ^^

I Miss You

 
 

29 dagar...

till JULAFTOOONN! Gud vad jag längtar, julklappar, godmat, jukgran och vara med familjen. Finns det nå bättre?
Ja, men idag är det Söndag - still sick. Min hals är lite bättre men nu har jag börjat få hosta också.. :( 
Orka vara sjuk! Nu hade jag tänkt att äta frukost och sen får dagen bara komma, har inget planerat iallafall. 
Ska kanske fixa något i designen, eller en design till nån annan? Haha, nej med vi ses sen, puss! ♥
 

Löshåååååååååår

Gjorde en lite rolig sak nyss, satte på mig mitt löshår och mina linser. Åh gud vad långt hår jag fick, jag använde mitt löshår för as längesen hittade det i en påse för ett par veckor sen. Tvättade det och provade, nu är jag 100% säker på att jag ska köpa löshår, har tänkt på det i ett tag men måste få mina pengar och åka upp till Stockholm. 
Jag vågar inte beställa från internet, kommer säkert bli fel färg. haha! 
 

Jag idag


Inspiration


Sjuk

Godmorgon babes, Lördag idag. Tycker faktiskt ganska synd om mig som inte orkar gå ut för jag är sjuk. Förkyld så jag knappt kan andas och varje gång jag pratar känns det som att hela halsen ska gå sönder... :(
Så ja vad kan man göra på en Lördag? 
 
Sitter och skriver med Linnea, hennes mobil vart snodd för typ 2 veckor sen men nu fick hon tillbaka den... från killen som snodde den. Haha bara för att om man gav tillbaka den skulle man få 500 kr i hittelön. 
Lite kul sådär. Men ja, nu hade jag tänkt mig gå ner och äta sen titta på film eller något tills jag kommer på vad jag ska göra, kanske titta på Sagan om ringen som typ ett maraton. Åh kommer ta typ 5 år eftersom filmerna är as långa. Men ja vi får se, puss!
 
 

Just nu:


Tips

 
Ska du köpa en julklapp till din mamma, syster, flickvän eller en kompis? Då tipsar jag victoria's secret body mist, dom luktar sjukt gott!
Pure Seduction :
Doftar: Plommon,melon och fresia.
 
Love spell :
Doftar: körsbärsblomma, vit jasmin och persika
 
Coconut passion :
Doftar: kokos och vanilj.
 
Strawberries & Champagne :
Doftar: smultron, champagne och jordgubb.
 
 

hahahahaha, asså jag orkar inte!

 

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Åh förlåt för jag typ inte bloggat på flera veckor, har haft fullt upp med skolan och livet liksom. Men nu tänkte jag ta tag i bloggen igen och faktiskt börja blogga!

Dom senaste veckorna jag inte bloggat har vart sjukt bra och samtidigt skit jobbiga. Det är ju fredag idag, orkar inte gå ut är typ sjuk, har as ont i halsen och jag är förkyld :(
Så jag hade tänkt mig titta på en film och dricka oboy med mini marshmellows...Igen. La ut en bild på instagram förut när jag satt och drack varm oboy. Fett gott!
 
Jag tog bilden med min iphone, förvånad att det blev en bra bild...haha!

Inspiration


Hemma

Emma kom vid typ halv 6 och vi drog ut direkt. Vi stack till gårn och var där och spelade biljard, haha jag är seriöst sämst på det, höhö! Kom hem precis nyss och sitter nu och lyssnar på musik ska snart göra min äckliga mattläxa som jag ska lämna in imorgon.. 
 

10 onödiga fakta om mig

1. Jag är skit klumpig, haha!
 
2. Jag har långa naglar, förut hade jag jättekorta.
 
3. Jag är sjukt rädd för clowner och äckliga dockor, usch!
 
4. Jag sminkar mig inte när jag ska till skolan.
 
5. Jag måste ha 3 kuddar i min säng, annars kan jag inte sova för det känns så tomt, hahaha
 
6. Jag gjorde min första blogg när jag var typ 8 med min kompis. 
 
7. Jag har alltid kläder över hela mitt golv, jag vet att det är där men orkar inte göra något åt det, höhö!
 
8. Jag älskar att skämma ut mig, speciellt i skolan. Kan typ skrika "TJENA SNYGGING" till en kille i andra sidan korridoren, haha.
 
9. Jag älskar att skriva dagbok :)
 
10. Jag tycker att Justin Bieber är den underbaraste, snällaste, finaste, och sexigaste människan på jorden. 
 
 

HAHAHHA, sant!!

 
 AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, så sant! Den sista bilden gjorde min dag! xD

Sorryy!

Skola idag, uschhh! Var as trött orkade typ inte göra något, snart kommer Emma hit. Vet själv inte vad vi ska göra, men vi hittar nog på något :) 
Igår var en sjukt rolig kväll, min syster och jag satt och tittade på EMA på MTV från 8 till 11. Haha, vi stog typ och dansade åt gangamstyle. Synd att jag inte filma, hade vart kul att se :)
Så sjukt stolt över Justin, han vann ju 3 priser. Typ best male, best world stage och best pop. Jag började skrika när jag såg honom, lite småkär sådär ni vet! höhö
 

Inspiration

 

Oh no

Hej! Förlåt för min dåliga uppdatering, känner att jag aldrig har tid för bloggen. Men det är ju ganska kul, för jag har ju tid men orkar bara inte... HAHA
Jag vaknade klockan 5 inatt när Emma och Jenny kom hem, höhö! Men som tur var jag somnade om, då vaknade jag typ vid 11 gick upp och hjälpte pappa baka american cheesecake, skit gott. 
Vi får gäster idag så pappa bakade en till dom och en till mig, snällt ju :) 
 
 

fredag

Hey sötisar!
Kom precis hem från skolan, sjukt jobbig dag för mig, var typ arg och irriterad på alla, höhö!
Men iallfall, det är fredag idag, tror jag ska ut, vet inte riktigt än. Men jag tror det får bli så.
Vart skit hungrig, så jag tror jag ska äta och titta på vampire diaries :D
 
 
 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ↑

wooopppwoop

Tjeeeeeeeeenare! 
Åh vilken rolig dag det har vart idag, var på gårn med mina superfina vänner. Kom precis hem och mina händer är as kalla, sitter nu och skypar med Pontus. Förlåt för att jag inte har bloggat, livet kom emellan liksom. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Nu ska jag äta för jag är hungrig! höhö
 
 

Film nu

Hej sötisar! Kom hem för en stund sen, duschade direkt och sen städade jag mitt rum. Ja, har äntligen tvättat kläderna som låg i mitt tvättkorg. HAHA, kan inte minnas senast jag tvättade, typ as länge sen..! 
Iallafall, tänkte titta på film nu och fortsätta skriva på min pocahontas uppgift, ses! 
 

YOOO

Åh, inte många inlägg idag inte? Heheöööhö, har vart upptagen! 
Imorgon är det skola, har matte första timmen. Jag dör, det är sämst! Speciellt om man suger som jag ;)
Liksom vill man va modell, varför måste man va bra på matte? Wtf. 
Iallafall, har redan krypt ner i min mysiga säng tänkte titta på pocahontas. Åh vad jag älskar den filmen, typ en av disneys bästa. Såg den med min syster när jag var jätte liten och som tur är så har vi en engelska uppgift att skriva om en favorit disneyfilm och sedan redovisa...muntligt. Med min engelska kommer det gå SUPER.... 
 
 

Hejsannnnnnn

Skolan började ju idag! Gud vad trött jag var imorse, jag typ låg i sängen och försökte ta mig upp, gick dock inte så jätte bra. Men jag hann iallafall till skolan i tid, höhö! 
Första dagen och har redan saker jag måste göra klart - läsa klart boken "the hunger games" , matteläxor jag inte gjort.. Designa mitt eget framtida hus. osv. 
Det kanske är därför jag inte bloggat idag :P 
 

100 frågor

1. ditt fullständiga namn? - Anna Davidsson
2. korrekt ålder? - 13
3. längd? - typ 1.56
4. vikt? - ingen aning
5. smeknamn? - Anna
6. vart bor du? - hemma :)
7. vad gör du på fritiden? - vänner, bloggar, fotar
8. beskriv ditt utseende - brunt hår, bruna ögon, kort typ
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - låren, magen
10. vad är du mest nöjd med? - mina ögon...
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - glad, blir lätt irriterad
12. vad vill du jobba som äldre? - modell
13. hårfärg? - mörkbrunt
14. ögonfärg? brunt
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag vill ha långt hår :P
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - ibland
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - vet inte
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - ne
19. Någon vana? - ja
20. lyckotal? - 6, 12
 
Vänner/folk:
22. hur många nära vänner har du? - 6
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - nä
24. vet många personer vem du är? - tror det
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - vet inte, tror inte det
26. när var du senast med någon kompis? - Fredags
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nejjjj
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - vet inte
29. vem sov senast hos dig? - vet inte
 
Romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - JA!
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - spelar ingen roll
32. är du kär? - kanske
33. tycker någon om dig mer än som vän? - vet inte
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja, jag tror det
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - har ingen...
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - har fortfarande ingen....
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - ja, höhö
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja
39. i din klass? - vet inte
 
 
Från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - ja
41. har du någon gång bara velat gå fram och krama någon? - ja...
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - jag vet inte, tror det
43. har du pussat någon i motsatta könet? - ja
44. har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. har du pussat den du tycker om? - ne :(
46. har du pussat någon inför folk? - vet inte
47. kysst någon inför folk? - nej
48. hånglat inför folk? - noopee
49. vem var ditt första hångel? - ..
50. hur många har du hånglat med under en kväll? -  300 st
51. vem är ditt bästa strul? - /
52. och vem är ditt senaste? - /
53. ditt snyggaste hångel? - /
54. skäms du över att hångla inför folk? - /
55. haft sex med någon på offentlig plats? - nej
56. haft sex överhuvudtaget? - nä
57. hur gammal var du första gången? - /
58. hur gammal vill du vara första gången? - vet inte
59. blivit dumpad efter sex? - /
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? ne, inte vad jag vet.... haha
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? - ne, eller va?
 
Tankar & skit:
62. har du någon fobi? - japp
63. har du någon allergi? - ne
64. vad tänker du på innan du somnar? - deru ;)
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? - utseendet
 
 
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - tycker om mig
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - båda...
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - bästavän
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - hela tiden typ
HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? - 
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? - 
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. runkar du regelbundet ?-
 
vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13 icke oskuld hahahaah..
75. vänskap eller förhållande? - båda
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - underkläder
79. hur många vet om vem du gillar? vet inte
 
skulle du?
80. kunna byta liv med någon? - ja, men inte för alltid
81. isf vem då? - vet inte
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - snackat om mina tjejkompisar för att få veta vad killar tycker om oss :)
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - bahaha ne
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - ue, vafan?
85. kunna sova ute på vintern? - ne
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isf - japp, USA, Thailand
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - neejj
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - nej
89. vad klär du dig i oftast? - kläder hahaaha
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? -aa
91. klär du dig dyrt? - nej
92. vad kör du på: olika
 
senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? - nej
94. haft sex? - nä
95. fått en kram av en helt okänd? - nä
96. ringt någon? - aa
97. blivit uppringd? - jaa
98. funnit kärleken? - nej
99. kollat på google? - ja
 
SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? 6 år

Svar:

 
Svar:  Hej Sanna! 
Bry dig inte om folk som vill trycka ner dig. Som jag, jag är inte mycket längre än dig jag är 1.55 ungefär och jag har blivit retad jättemånga gånger pågrund av min längd. MEN, låt dom inte göra dig arg eller ledsen, visa att du är bättre än dom och tror på dig själv. Om du vill bli modell, såklart du ska få bli det då?
Det finns ju olika slags modeller, det finns ansiktsmodeller och dom som går catwalks osv.
Nu vet jag ju inte vad för slags modell du vill bli, men om du vill bli ansiktsmodell behöver du inte vara lång. Jag vet ännu inte riktigt vad för slags modell jag vill bli.
 
Jag kan förklara hur jag menar med "jag är på godväg, i Thailand" :
Jag och min mamma hade vart i Thailand hos mina kusiner, mormor osv.
Påvägen hem på flygplanet satte vi oss brevid en tjej som jobbade med modeller typ. Mamma och hon började prata, hon sa komplimanger om mig och mitt utseénde och tyckte att jag skulle passa som modell.
Hon gav mig hennes visitkort, hemsida osv och tyckte att vi skulle ringa henne när vi skulle åka till Thailand nästa gång.
 
I Thailand spelar längden inte speciellt mycket roll eftersom nästan alla är korta där och jag är snart längre än min mamma, så haha.
Nej, men oroa dig inte. Det finns alltid folk därute som letar efter ett perfekt ansikte, det kanske är ditt ? :)

Ge mig!

 
Åh titta vad snygga! Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Hemma

Åh, nu är jag äntligen hemma igen! Igår var inte så tråkigt faktiskt. En urgullig 2åring var där som heter Nathalia som gjorde kvällen lite roligare, eftersom jag träffat henne många gånger förut fick jag vara barnvakt typ. höhö!
Nu ska jag packa upp mina saker, puss!
 
Bilderna kommer direkt från min kamera : 

 

Hade helt glömt bort

 

Ne-Yo - Let me love you

 
 Grym låt!
 

Framme

Nu är jag äntligen framme efter typ 2 timmars bilresa. Ganska roligt att jag satt och lyssnade på samma låt i 2 timmar, höhö. Sitter nu vid matbordet och har ingen aning vad jag ska göra eftersom det bara är vuxna här :( 
Vill titta på en film, men jag vet inte vilken, någon som kan tipsa på några bra filmer? 
 
HAHAHAHAHAH ↑

LOL

Okej okej, jag är sämst på att blogga, jaja. Men iallafall, igår satt jag och tittade på filmer LOL, så himla bra! 
Typ en av mina favoritfilmer. Så jag somnade vid 12 tiden. Idag ska jag iväg, och då kommer jag blogga mycket för att det finns inget att göra där och jag är det ensama barnet. Tar med min kamera, ska försöka fota så mycket jag kan. Nu måste jag packa för att bi kommer antagligen bli kvar där tills imorgon.... puss! 
 

Åh

FÖRLÅT, FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN! Har inte haft något att blogga om och jag hittar ingen inspiration. Men jag lovar att jag kommer bli bättre på att blogga, jag ska iallafall försöka och sen är det ju så tråkigt för jag har inga bilder på min data typ, det är också jobbigt! Men iallafall nu ska jag titta film, puss! 
 

No life

Hej, förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag hade inget att blogga om, typ. Just nu så är mitt liv ganska ointressant + inget händer där jag bor, så ja. Jag vaknade iallafall klockan 11, gick upp fixade mig, tittade på ett avsnitt på Vampire Diaries. Tänkte ta en dusch nu, puss!